2024-2025 Akademik Yılı Erasmus Programı KA-131 Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri Bilgilendirme Toplantısı HakkındaTüm Duyurular
07
MAY

Değerli Öğrencilerimiz,

2024-2025 Akdemik Yılı Erasmus+ Programı KA-131 (AB Ülkeleri) Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı 08 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektörümüz Prof. Dr. Tamer YILMAZ'ın da katılımıyla Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi Büyük Salonda yapılacaktır.

Süreciniz boyunca karşılaşacağınız akademik ve idari prosedürlerin anlatılacağı bilgilendirme toplantısına Erasmus+ Program Kuralları gereği katılmak zorunludur. Mücbir bir sebep (sağlık raporu, ilgili saatte sınavınız olması, vb) belirtmeksizin toplantıya katılmayan öğrenciler için sonraki Erasmus+ Programı başvurularından puan kesintisi uygulanır. Yoklama/kayıt işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi adına toplantıya en az 15 dakika önce gelip ilgili bankolardan işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Belirtilen saatte dersi/laboratuvarı olan öğrenciler bu duyurumuzu ve sizlere gönderilen e-posta bilgilendirmesini dersin yürütücü hocalarına önceden gösterip izin talep edebilirler.

Not: Mücbir sebebinden dolayı katılım gösteremeyecek öğrenciler burada yer alan dilekçeye ek olarak mücbir sebep belgesini ekleyip 06 Mayıs Pazartesi günü saat 16:00'a kadar erasmus@yildiz.edu.tr adresine e-posta göndermelidirler.

Not: Staj Hareketliliği iki periyottan oluştuğu ve katılacak öğrenciler belli olmadığı için toplantıya asgari puan şartlarını sağlayan tüm öğrencilerimiz davetlidir.

 

Koordinatörlüğümüzün Programının ardından Erasmus Öğrenci Kulübü tarafından 12.00-14.00 saatleri arasında Kongre Merkezi Küçük Salonlarında Almanya-İspanya-İtalya-Fransa-Polonya ve Çekya'ya gitmiş öğrencilerimiz tarafından Flasforward isimli deneyim aktarımı programı gerçekleşecektr. Bu ülkelere yerleşen öğrencilerimiz ve diğer ülkelere yerleşmiş olsa bile deneyimleri dinlemek isteyen öğrencilerimiz diledikleri oturumlara katılabilir.

Bilgilerinize sunarız.

 

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

Erasmus+ Programı Birimi