Burs DuyurusuTüm Duyurular

1. SINIF MİMARLIK, ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA,

KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA VE ONARIM BÖLÜMÜ

ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Mimarlık Fakültesi Dekanlığı’nın koordinasyonunda 10 adet 1. sınıf öğrencisine ihtiyaç bursu verilecektir. Bursa başvurmak isteyen 1. sınıf öğrencilerimizin başvuru formunu doldurarak formda belirtilen evrak ile birlikte 2-15 Ekim 2020 tarihleri arasında,

Mimarlık Bölümü öğrencisi ise ytumimarlikburskomisyonu@gmail.com,

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencisi ise gezerbsra@gmail.com,

Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü öğrencisi ise bu.kirmizi@gmail.com veya colak.didem@gmail.com adresine mail atmaları gerekmektedir.

Başvuruların tamamlanmasının ardından, adaylarla -uzaktan- mülakat yapılacak, bursiyerler belirlenecek ve ilan edilecektir. Mülakat tarihi duyurulacaktır.

Ayrıca YÜMFED ve diğer kaynaklar üzerinden burs sağlama olanakları tüm öğrencilerimize fakülte ve bölümlerin web sayfaları üzerinden güz dönemi içerisinde ilan edilecektir.

Başvuru formu için TIKLAYINIZ