Türkçe 1 ve Türk Dili Bölümü Tarafından Açılan Sosyal Seçimlik Derslerin Bütünleme Mazeret Sınav ProgramıTüm Duyurular
ŞUB

Türkçe 1 ve Türk Dili Bölümü Tarafından Açılan Sosyal Seçimlik Derslerin Bütünleme Mazeret Sınav Programı için tıklayınız.

Sınav sisteminden kaynaklı olarak veya sağlık sebeplerinden dolayı bütünleme sınavına giremeyen ya da etkin sonlandıramayan öğrencilerimizin FR-0607 - Mazeret Sınav Talep Formu'nu doldurarak mazeretini kanıtlayan belgelerle beraber kvkoblm@yildiz.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.