Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sistemi hk.Tüm Duyurular
EKİM

Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sistemi hk.

Sevgili öğrencilerimiz,

Üniversitemizde 2020-21 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi faaliyetlerinin uzaktan eğitim yoluyla sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla altyapı ve sistem değişikliğine gidilmiş ve derslerin etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli hazırlıklar tamamlanmıştır.

05 Ekim 2020 tarihinden itibaren Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı, Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora seviyesinde tüm dersler mevcut haftalık ders programlarında belirtildiği şekilde, Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sistemi (https://online.yildiz.edu.tr) üzerinden senkron (eşzamanlı) olarak yapılacaktır.

Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz sisteme USIS/GSIS kullanıcı adı ve şifre bilgileri ile giriş yapacaklardır. (USIS/GSIS giriş bilgilerinizi hatırlamıyorsanız bilgiislem@yildiz.edu.tr adresine öğrenci kimliğinizle birlikte e-posta göndermeniz gerekmektedir). Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz için hazırlanan Canlı Ders Kullanım Kılavuzları ekte sunulmuştur.

Ders kayıtları 04 Ekim 2020 saat 23:59'a kadar devam ettiğinden, bu dönem açılacak dersler Öğrenme Yönetim Sistemi’ne 05 Ekim 2020 00.00-06.00 saatleri arasında yapılacak çalışma ile dâhil edilecektir. Bu nedenle dersleriniz sistem üzerinde şu an görülmemektedir.

Öğrenciler İçin Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu'na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

YTÜ Rektörlüğü